Εικαστική παρέμβαση στο συγγραφικό έργο του Σπύρου Πετρουλάκη 18/11εως 28/11

2017-10-31 14:53

Δελτίο Τύπου

Έκθεση Ζωγραφικής

“Εικαστική παρέμβαση στο συγγραφικό έργο του Σπύρου Πετρουλάκη”

Οι Εκδόσεις Μίνωας,  η γκαλερί αγκάθι – κartάλος , η Έφη Μουζουράκη και ο Πάνος Μουζουράκης σας προσκαλούν στην ομαδική έκθεση  29 σύγχρονων εικαστικών, βασισμένη στο συγγραφικό έργο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη.
Μυθιστορήματα πλημυρισμένα από συναίσθημα, και έντονες εικόνες προκαλούν τους καλλιτέχνες να τα μεταφέρουν στο ζωγραφικό τους έργο, καλώντας τον θεατή να αναζητήσει τις λέξεις πίσω από τα χρώματα. 
Η έκθεση που τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων έχει σκοπό, το συνταίριασμα της ζωγραφικής με την τέχνη του λόγου. Επίσης την παράδοση της Ελλάδας και ειδικότερα της Κρήτης, με στόχο την ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων του τόπου μας.
Η Έκθεση θα διαρκέσει από τις 18 Νοεμβρίου ως τις 28 Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή  Δευτέρα – Παρασκευή 11:30-13:30, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 19:00-20:30.
Είσοδος Ελεύθερη
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου από τις 16:00 έως τις 20:00.
Στα πλαίσια των εγκαινίων  στις 18:00 θα τραγουδήσει  ο Πάνος Μουζουράκης  αγαπημένα μας τραγούδια.
Συμμετέχοντες: Αράπης Βασίλειος, Γεώργας Σπύρος, Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Μηναριτζόγλου Μιχάλης, Αλεξανδρή Μαριάννα, Βάκα Λένα, Βλαχάκη Νατάσα,  Δεληολάνη Λίνα, Ζαφείρη Στέλλα, Καζή Ζέττα, Κοκαράκη Έλενα, Καραπάνος Γιάννης, Λένης Γιώργος, Λυδάκη Κατερίνα, Μουζουράκη Έφη, Μπούζα Γιώτα, Νομικού Θεολογία, Πανταζή Χρύσα, Πατινιώτη Μαριάννα, Πελεκίδου Εύα, Πισκιτζή Κέλλυ, Σιδέρη Μαρία, Σκαρλάτος Αντώνης, Τζαγκαράκη Φρόσω, Τζέη Αθηνά, Τσολάκη Μαργαρίτα, Χατζηαγγελάκη Φρόσω, Χατζηστυλιανού Αγγελική,  Χουστουλάκη Εύα.
Επιμέλεια έκθεσης : Μουζουράκη Έφη, Γ.Γ.  Π.Ε.Σ.Τεχνόκυκλος efimouzouraki@gmail
Αγκαθι- κartαλος: Μηθυμνης 12-Επτανησου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2108640250

ΠΟΠΚΣ,  Εκδόσεις Μίνωας, Πάνος Μουζουράκης, Π.Ε.Σ. Τεχνόκυκλος, Σύλλογος Κρητών Πεύκης-Λυκόβρυσης ο”ΤΑΛΩΣ”
 

Πίσω

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ

Επαφή

sosial media

   

Φωτο που χρησιμοποιείται υπό το Creative Commons brillianthues  © 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από kanellos art