ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ / ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ.

2018-09-02 21:26

Η έκθεση ζωγραφικών έργων και εικαστικών συνθέσεων του Κώστα Ευαγγελάτου στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 με καταληκτική ξενάγηση από τις 8:00μμ - 10:30μμ . 

Η ετήσια θερινή έκθεση καθώς και η εκδήλωση λόγου και τέχνης "Πανσέληνος στον κήπο" σημείωσαν φέτος, την μεγαλύτερη επιτυχία τους. 

Παράταση δεν είναι εφικτό να δοθεί, παρόλο το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον, γιατί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης θα αρχίσει η εντατική προετοιμασία για το Φθινοπωρινό πρόγραμμα του εικαστικού δημιουργού στην Αθήνα, που περιλαμβάνει συμμετοχές σε σημαντικές ομαδικές διοργανώσεις εικαστικών φορέων και μουσείων καθώς και αναδρομική έκθεση, με τα έργα του από το Παρίσι, τον Νοέμβριο.

Καλό, ευχάριστο και δημιουργικό Σεπτέμβριο!!

 

COSTAS EVANGELATOS ART-EST

Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Αργοστόλι.

Art Studio EST-La Chambre, Αθήνα.

Αρχείο "Fototanism", Αθήνα.

www.gisi.gr/evangelatos

Πίσω

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ

  • Έκθεση τέχνης 10/10 εως 24/10

    Με τον όρο Τέχνες εννοείται η ψυχική δραστηριότητα ή δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στα ανθρώπινα συναισθήματα, διεγείροντας τον νου ή και το συναίσθημα. Είναι η δημιουργική έκφραση που μέσα στο έργο αποτυπώνει την ψυχική κατάσταση, τα συναισθήματα, τις ιδέες, την...

  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 22/10

Επαφή

sosial media

  

Φωτο που χρησιμοποιείται υπό το Creative Commons brillianthues  © 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode