ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ στο ART STUDIO EST-LA CHAMBRE

2018-02-23 22:30

ARTS

ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ
ART STUDIO EST-LA CHAMBRE

Στο χώρο τέχνης του ART STUDIO EST- LA CHAMBRE, Πρατίνου 87 και Αντήνορος, (περιοχή Εθν. Πινακοθήκης), θα λειτουργούν τα Μαρτιάτικα Σάββατα Τέχνης του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο:
ΕΠΙΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ.
Εκτίθενται ζωγραφικά έργα και σχέδια του καλλιτέχνη με ποικίλα υλικά και τεχνικές, επιζωγραγισμένα αλίκτυπα ξύλα και κεραμικά πινάκια. Παράλληλα εκτίθενται λίθινες γλυπτικές κατασκευές που έχει κατασκευάσει ο Αλβανός καλλιτέχνης Ramadan Margjoka.
Επίσης παρουσιάζονται συλλεκτικές εκδόσεις τέχνης και ποιητικά βιβλία του Κώστα Ευαγγελάτου στην Ελληνική, Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

https://www.gisi.gr/evangelatos/eediti.htm

 

Η ιστορικός τέχνης Αννίτα Πατσουράκη αναφέρει για τον καλλιτέχνη: 

Η ιδιοσυστασία του Κώστα Ευαγγελάτου συνθέτει ένα πλούσιο έργο που άλλοτε αλληγορικό και συμβολικό, εμπνευσμένο από την ανθρώπινη παρουσία και επικεντρωμένο στον ψυχισμό του, αναφέρεται με λυρική διάθεση στο συναισθηματικό του κόσμο. Συνεχίζει τις διαδρομές στην αναζήτηση των ψυχικών οδών και στις διακλαδώσεις του νου. Το προσωπικό ιδίωμα του βασίζεται στην ποιότητα του σχεδίου και στην εσωτερικότητα, με χαρακτηριστικές ζωγραφικές συνθέσεις, διεισδυτικές ματιές που καθορίζονται από την ένταση της σχεδιαστικής γραμμής και εννοιολογικά στοιχεία που πάντα διευρύνει με στυλιστικές τάσεις και θεματογραφικές περιοχές, συνεχίζοντας διαρκώς την προσωπική του έρευνα.

ART STUDIO EST-LA CHAMBRE

ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87 ΚΑΙ ΑΝΤΗΝΟΡΟΣ

(πίσω από την Εθν. Πινακοθήκη)

ΑΘΗΝΑ 116 34.

 

Σάββατο 3 , 10 , 17 , 24 , 31 Μαρτίου 2018.

Ώρες επίσκεψης: 12:00- 15:00

 

Είσοδος ελεύθερη. Π.Α. Τηλέφωνο 210 7294259, 6944621286.

 

Πίσω

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ

Επαφή

sosial media

  

Φωτο που χρησιμοποιείται υπό το Creative Commons brillianthues  © 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode