ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

2018-09-02 21:30

MegArt Gallery 102 kasomomouli str Agios Ioannis metro station
ΟΜΑΔΙΚΉ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ "+ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΑIΡΕΣΗ"
Η πρόσθεση είναι μία μαθηματική πράξη που αντιπροσωπεύει το συνολικό ποσό των αντικειμένων μαζί σε μια συλλογή. Καθορίζεται από το σύμβολο συν (+). Για παράδειγμα υπάρχουν 3 + 2 μήλα, δηλαδή, τρία μήλα και δύο μήλα μαζί, το οποίο είναι ένα σύνολο από 5 μήλα.
Η Αφαίρεση μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα είδος πρόσθεσης —αυτό είναι, η πρόσθεση ενός προσθετικού αντιστρόφου. Η αφαίρεση είναι από μόνη της ένα είδος αντιστρόφου της πρόσθεσης, όπου το να προσθέτεις χρώμα και να αφαιρείς χρώμα είναι αντίστροφες συναρτήσεις.
Με τον όρο αφηρημένη τέχνη αναφερόμαστε σε ένα μοντέρνο κίνημα στις εικαστικές τέχνες σύμφωνα με το οποίο αποκλείεται οποιαδήποτε αναφορά στην εξωτερική φυσική πραγματικότητα. Εναλλακτικά, μπορούμε να ορίσουμε ως αφηρημένη την μη παραστατική και μη αντικειμενική τέχνη.
Oι νέες τεχνικές σε συνδυασμό με το νέο πολιτικό, κοινωνικό και επιστημονικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε στήν τέχνη επέτρεψαν στους καλλιτέχνες να καινοτομήσουν και να περάσουν σε νεότερες εικαστικές τάσεις .
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2018
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πίσω

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ

  • Έκθεση τέχνης 10/10 εως 24/10

    Με τον όρο Τέχνες εννοείται η ψυχική δραστηριότητα ή δημιουργία που είναι σημαντική εξαιτίας της έλξης που προκαλεί στα ανθρώπινα συναισθήματα, διεγείροντας τον νου ή και το συναίσθημα. Είναι η δημιουργική έκφραση που μέσα στο έργο αποτυπώνει την ψυχική κατάσταση, τα συναισθήματα, τις ιδέες, την...

  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 22/10

Επαφή

sosial media

  

Φωτο που χρησιμοποιείται υπό το Creative Commons brillianthues  © 2013 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode